LCJ-jongeren

Nieuws

28 mei 2019 door LCJ

Jongerenorganisatie LCJ introduceert nieuw magazine én nieuwe huisstijl

Werken om het hart van alle jongeren. Opdat zij de Heere Jezus mogen leren kennen als hun Zaligmaker en ook alles doen met het oog op hun positie in het dagelijks leven. Hoe leren jongeren als christen te leven in een open wereld waarin zoveel is dat los van God staat? Dat is waar Landelijk Contact Jeugdwerk voor staat en wat ze door wil geven.

Rondom jongeren zijn zorgen. Het aantal kerkverlaters is de afgelopen jaren sterk toegenomen, er is veel eenzaamheid en jongeren lopen met onuitgesproken levensvragen. De jongerenorganisatie wil er voor álle jongeren zijn, een veilige muur rondom hen vormen. Om zo, in afhankelijkheid, de fakkel van het Evangelie van Gods genade door te geven en verbinding te zoeken, zowel met elkaar als met de God van het verbond. Daarom zet het LCJ in op het signaleren van jeugdtrends, direct contact via onder andere workshops op scholen, catechese en jeugdpastoraat. Vanuit kerkelijke gemeenten komt steeds meer behoefte aan plaatselijke toerusting. Het LCJ investeert sterk in het contact met de plaatselijke gemeenten.

Om de achterban mee te nemen in de verantwoording van de projecten van het LCJ en veranderingen binnen de organisatie, is het inspiratiemagazine Vuur! uitgebracht. Deze zal tweemaal per jaar verschijnen, in mei en november. De editie van mei 2019 valt op de mat bij donateurs, leidinggevenden, vrijwilligers en ambtsdragers en biedt relevante informatie over lopende projecten.

Met ingang van 28 mei 2019 wordt fasegewijs de nieuwe huisstijl doorgevoerd in alle uitingen. Deze nieuwe huisstijl geeft ruimte om de doorgemaakte ontwikkeling van de laatste jaren beter tot uiting te laten komen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify