worship

Nieuws

28 mei 2019 door Jeugd met een Opdracht

Nieuw worshipfestival wil “Europa transformeren door aanbidding“

De eerste editie van het Impact Festival (IF) vindt plaats van 30 augustus tot en met 1 september in de Alblasserwaard. Een weekend lang non-stop aanbidding in Nederland; 44 uur aanbidding, gebed en het profetische.

“Het Impact Festival is een plek waar mensen van over de hele wereld en vanuit verschillende denominaties samenkomen om Jezus te aanbidden“, zegt de organisatie.

“Europa transformeren door aanbidding”
Nederland is een van de toegangspoorten tot Europa. Nederlanders zijn pioniers en hebben in het verleden en heden een grote invloed gehad op de grenzen van de Europese cultuur. In het verleden brachten de Nederlanders christelijke waarden die de waarden en wetten van Europa en de Verenigde Staten vormden. Nederlandse christenen hebben overheden, onderwijs en de gezondheidszorg beïnvloed en gevormd.

“Vandaag de dag zijn de christelijke funderingen weggesleten en zijn veel Nederlanders afgegleden. We voelen dat het de tijd is om stelling te nemen voor ons christelijke erfgoed, het tij te keren. Nederlanders en Europeanen hebben een nieuwe openbaring nodig van Gods hart voor de wereld. Wanneer we naties willen discipelen hebben we een nieuwe ontmoeting met God nodig. We hebben geloof voor een nieuwe golf van aanbidding in het hart van Nederland, die de poorten van de Hemel opent. We geloven dat een extreme generatie, krijgers in aanbidding en gevuld met de Heilige Geest, kan beginnen aan herstel en nieuwe hoop voor de naties van Europa“, aldus organisatoren.

Ik vraag de Heer één ding, het enige wat ik verlang: wonen in het huis van de Heer alle dagen van mijn leven, om de liefde van de Heer te aanschouwen, Hem te ontmoeten in Zijn tempel - Psalm 27:4.

Impact World Tour is een onderdeel van Jeugd met een Opdracht (JmeO) en is in 2000 opgericht in Nederland. Sinds dien heeft IWT duizenden bereikt met het evangelie van Christus en honderden jonge mensen getraind in evangelisatie. Onze locatie in Bleskensgraaf is toegewijd aan het discipelen van jonge mensen om radicale volgers en aanbidders van Jezus te zijn met als doel een nieuwe generatie te inspireren om zout en licht te zijn, het evangelie van hoop in Europa te brengen en de wereld waarin we leven te transformeren.

Reacties

A
Halleluja, iedereen mag/moet weten dat Jezus leeft tot redding van hun ziel. Zonder Jezus kun je niet ECHT kiezen over je Eeuwige toekomst.

Shalom
REAGEER
E
Het simplistisch verbond.....

REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify