bram flippo
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

24 mei 2019 door Patrick Simons

Jezus wilde een verandering in denken teweeg brengen: "Er is nog veel meer te genieten"

Jezus bracht met zijn komst en zijn optreden een enorme verandering teweeg in de wereld. Maar dat is niet het enige. Hij spreekt ook voortdurend verandering volgens Bram Flippo. CIP nam een inspirerende video-serie met hem op waarin tal van praktische levensadviezen worden gegeven.

"Als ik naar Jezus kijk, dan spreekt hij voortdurend over verandering. Hij inspireert tot verandering en schetst dan een werkelijkheid: het Koninkrijk van God. Dat is nogal wat. Het Koninkrijk van God is onder jullie. Het Koninkrijk van God zorgt ook voor een verandering. Een verandering in het denken die Hij teweeg brengt."

"De basis van die verandering ligt erin dat jij accepteert dat je oké bent zoals je bent, dat Zijn liefde groot genoeg is voor jou. Je hoeft niet te veranderen omdat je niet deugt. Je mág veranderen omdat het je veel meer gaat opleveren. Als we vanuit die rust de verandering in gaan en naar Hem luisteren, zijn dat denk ik hele mooie processen. Processen waar je werkelijk verder komt. The best is yet to come! Er is nog veel meer te genieten. Maar als we van iedere verandering bang worden, missen we dat.

Bekijk hier de hele videoserie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.