drinken

Dagelijks leven

24 mei 2019 door Patrick Goede

CIP's adviesrubriek: "Kan je als christen naar een nachtclub gaan?"

In deze rubriek kunnen christenen met een prangende vraag of situatie voor advies terecht bij andere christenen. Zoals u.

Deze keer kregen we een vraag van Lukas ten Napel (19) uit Urk:

"We waren op studiereis naar Berlijn en na Ajax-Tottenham gekeken te hebben wilden mijn vrienden naar een club. De nachtclub The Matrix. Ik hou niet zo van die sfeer, voor zover ik die kende, maar ik ging toch mee. Konden ze tenminste niet zeggen dat ik het niet geprobeerd had. En kon ik zelf mijn mening over nachtclubs bevestigd zien worden of bijstellen. Uiteindelijk ging ik met suisende horen terug naar huis. Ik ken genoeg christenen die het wel leuk vinden. Maar kan dat wel als christen?"

Wat vindt u? Laat uw advies bij ons achter met behulp van dit formulier.

Heeft u zelf een prangende vraag of situatie waar u het advies van onze lezers over wilt horen? Mail dit dan naar patrick@cip.nl.

Reacties

Je treedt binnen in de invloedsfeer van het koninkrijk van deze wereld. Met alle gevolgen. Dus verstandig zijn en op zeer grote afstand blijven.
J
Koos Jezus ging om met hoeren en tollenaars dus met zondaars en dat zijn we allemaal nog steeds alleen de Genade van God en de wedergeboorte en In Christus Jezus kan je van zondigen houden. Hoe wou jij dan de verlorene bereiken als je ze niet in hun omgeving wil bereiken.
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify