Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

27 mei 2019 door Patrick Simons

Dit moet je zien: Prachtige worship en bijzondere preek bij Kanye West's Sunday Service

Kanye West's Sunday Service blijft ontzettend populair en iedere keer weer komen er grote namen uit de muziekindustrie optreden op het evenement. Het leidde afgelopen week tot geweldige worship en een spontane preek Dat is vooral te zien aan de tweets die Kim Kardashian er met regelmaat aan wijt.


Ook dit weekend was op haar social media weer te zien wat er allemaal gebeurde. Zo kwam superster Sia optreden en leidde ze samen met het Sunday Service gospel koor de worship. Wat volgde was een spetterend optreden waarbij de eer en glorie aan God werd gebracht. Zo zong ze haar nummer 'Elastic Heart' waarin ondere andere staat: "Lift up your voices now, sing praises to our God for all the things that He has done."

Er werd niet alleen gezongen, maar ook gepreekt. Kern van de boodschap: Er is slechts één naam waardoor je verlangen vervuld kan krijgen en je een doel krijgt in het leven. Zijn naam is Jezus."

Daarna volgde nog een bijzonder mooie gospeluitvoering van 'He's alive'

Reacties

L
Ik snap niet zo goed waarom dit op CIP staat. Kim Kardashian zegt over de bijeenkomsten; 'It's nothing religious. We don't pray, we don't have sermons. We just make music and it's just a feeling'. Dit zegt toch al genoeg?

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.