syrie

Mooi

27 mei 2019 door Patrick Simons

Christenen delen bijbels uit te midden van de puinhopen in Syrië

De onrust en de puinhopen in Syrië zijn groot. Toch is er ook hier nog steeds hoop. Te midden van de puinhopen brengen christenen namelijk een boodschap van hoop en het Woord van God aan mensen die hopeloos zijn. CBN News schreef er een artikel over.

Free Burma Rangers (FBR) doet er alles aan om het Evangelie te verspreiden in deze regio, vaak met gevaar voor eigen leven. Dat is echter niet het enige wat ze doen. Ze zorgen namelijk ook voor medische zorg en hulpgoederen voor ensen die het nodig hebben. Recent nog bezochten ze een school midden in oorlogsgebied waar ze het Evangelie met kinderen deelden.

"We deden een programma op de school en ik gaf mijn getuigenis over Jezus. Ik bood aan om Bijbels uit te delen en er was een leraar, genaamd Abdulsattar, die direct zei: 'Mag ik er alsjeblieft één? Ik wil er één!' Ik gaf hem de Bijbel en deelde er meer uit onder de leraren. We hebben ook beloofd om ze te helpen met een nieuw dak op de school dat erg hard nodig was", vertelt Dave Eubank.

Enkele uren later ontving Eubank een mail van Abdulsattar waarin stond hoe dankbaar hij hem was voor de Bijbel, waarin hij God loofde. Hij vertelde te bidden voor Eubank en zijn team.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify