werk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

27 mei 2019 door Patrick Simons

Christen zijn op je werk: lastig of juist helemaal niet?

Hoe kun je nu eigenlijk christen zijn op je werk? Dat is voor iedereen een uitdaging. Of je nu in het ziekenhuis werkt, iedere dag op de bouwplaats je geld verdient of voornamelijk op kantoor zit: voor iedere christen is het een uitdaging om juist ook op je werk christen te zijn. 

Christen ben je immers altijd en overal en laten we eerlijk zijn: we brengen een groot deel van ons leven door op ons werk. Juist daar is het dus misschien wel van groot belang en tegelijkertijd vaak heel moelijk om christen te zijn. Hoe doe jij en hoe doet u dat eigenlijk? CIP.nl is op zoek naar verhalen van de werkvloer. Vind je het lastig om christen te zijn op je werk of juist helemaal niet? Loop je tegen bepaalde lastige dingen aan en moet je soms keuzes maken vanuit je geloof? Word je misschien zelfs wel eens voor het blok gezet of is je werk voor jou juist de ideale plaats om om over Jezus te vertellen? 

In alle gevallen komen we graag met u of jou in contact voor onze CIP+ serie: Christenen op de werkvloer. Aarzel dan ook zeker niet om contact op te nemen en stuur een mailtje naar: patricksimons@cip.nl 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.