Nieuws

05 juni 2019 door Geerten van Breugel

Meisje wordt gekidnapt, maar gevonden door de dominee. "Dit was Goddelijk ingrijpen, 100 procent"

Toen Salem Sabatka werd gekidnapt, liep ze een rondje met haar moeder in Fort Worth. De verdachte, Michael Webb, sleurde haar een auto in en reed weg. The Christian Post vertelt het bijzondere verhaal van haar bevrijding.

Ze begon gelijk te schreeuwen en belde 911. Ook riep ze de hulp in van de plaatselijke dominee Jeff King, die gelijk wilde helpen: "Detectives vertelden ons dat we het beste konden gaan zoeken in hotels, appartementen en parken." Ze zochten tot middernacht, toen ze de tip kregen van iemand dat ze een hotel in Forest Hill moesten bekijken. Ze reden erheen, maar vonden geen spoor van de auto, een Ford 500. Toen ze verder reden, zagen ze opeens een auto die aan de beschrijving voldeed. De dominee vertelt: "God leidde ons echt naar die plek. Het was niet doelbewust, we wilden daar niet heen gaan en reden er gewoon langs. Het was Goddelijk ingrijpen, 100 procent."

Na ingrijpen van de politie werd Salem bevrijd en was ze veilig. King: "Het voelt alsof God mij wilde gebruiken als een instrument." De vermoedelijke dader is een crimineel met een lange historie van geweldsmisdrijven." Het incident werd gefilmd door een camera, waardoor hij opgepakt kon worden en wordt beschuldigd van gewelddadige ontvoering.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify