Nieuws

21 mei 2019 door Jeffrey Schipper

Hervormd Woerden ziet ds. C. J. Overeem graag komen

Ds. C. J. Overeem denkt de komende tijd na over een mogelijk vertrek uit Zegveld. De hervormde predikant heeft een beroep uit Woerden ontvangen. De gemeente in Woerden zoekt een opvolger voor de in 2014 naar Gouda vertrokken ds. G. C. Vreugdenhil. CIP.nl bezocht ds. Overeem in 2016: "Als 6-jarig jochie wilde ik al dominee worden".

In Strijen moet de hervormde gemeente (Ichthus) verder zoeken naar een eigen predikant. Ds. J. B. Alblas heeft laten weten dat hij trouw blijft aan zijn gemeente in Katwijk aan Zee, waar hij sinds 2000 op de kansel staat. Ichthus is sinds vorig jaar vacant omdat ds. W. F. van de Woestijne naar Arnemuiden vertrok.

Ds. G. R. P. van de Wetering gaat aan de slag in de protestantse gemeente in Slikkerveer. Hij neemt afscheid van de Vrije Evangelische Gemeente (VEG) in Goes. Prop. G. F. Willemsen gaat aan de slag in de protestantse gemeente Veenendaal. Als geestelijke verzorger in De Engelenburgh wordt Willemsen predikant met een bijzondere opdracht.

De protestantse Kruispuntgemeente in Eindhoven heeft een beroep uitgebracht op ds. J. Scheele Goedhart. Tot voor kort was hij tijdelijk predikant in Bethel-Zeist via de mobiliteitspool.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify