Cars
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

31 mei 2019 door Patrick Goede

100 alleenstaande moeders krijgen nieuwe auto van koffiebedrijf met christelijke eigenaar

"You get a car, you get a car, you get a car, you get a car!", het zijn de legendarische woorden van Oprah Winfrey die erom bekend stond enorme cadeau's in haar shows weg te geven. Ook een koffiebedrijf van een christelijke eigenaar in Florida heeft nu besloten om honderd nieuwe auto's weg te geven aan "100 worstelende, alleenstaande moeders", dat laat de Christian Post optekenen. 

Eén van die moeders is Celeste Bokstrom, zij heeft een 16-jarige zoon die leidt aan een vorm van autisme waardoor hij niet kan praten. Zij kreeg in maart al en vierdeurs Kia sedan van Burly Man Coffee. Ze had al eerder een auto aangeschaft van 2000 euro maar die bleek gestolen te zijn en werd door de Staat in beslag genomen.

"Ik denk dat God het ziet als je vastzit. Hij wil dat niet. Daarom wilden wij iets doen zodat je vooruit kon", vertelde eigenaar Jeremy Wiles aan Celeste. Alsof dat nog niet genoeg was kreeg ze vervolgens nog een Ipad om beter met haar zoon te kunnen communiceren, een salon makeover en een surpriseparty voor haar en haar vrienden. 

Reacties

A
Halleluja, papa Vader God voorziet, amen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.