God’s Not Dead 3

Dagelijks leven

21 mei 2019 door New Faith Network

3 verbazingwekkende quotes uit God’s Not Dead 3

Het derde deel uit de God’s Not Dead reeks draait deze maand in de bioscoop. De belangrijkste boodschap: er is altijd licht in de duisternis. Wij keken de film alvast en hebben drie krachtige quotes voor je geselecteerd. Quotes die je aan het denken zetten.

1. ‘De kerk staat tegenwoordig meer bekend om waar het tegen is, dan waar het voor is’
Verdraagzaamheid, vergeving en naastenliefde zijn fundamentele waarden in het geloof. Maar wordt dat door de mensen om ons heen nog wel zo gezien? Een quote waar je even over na moet denken. Want het is aan ons om de liefde van God te verspreiden en te laten zien waar we voor staan.

2. ‘Het is prima om gebroken te zijn. Dat betekent namelijk dat God je nog steeds vormgeeft’
We leven in een tijd waarin het soms lijkt alsof alles perfect moet zijn. Alsof we iedereen om ons heen de indruk moeten geven dat we alles onder controle hebben. aar als we God echt in ons leven accepteren weten we dat we allemaal ‘Zijn-werk-in-uitvoering’ zijn. Een werk dat misschien wel nooit klaar is. En waar gebroken zijn en de voortdurende vormgeving door God gewoon bij hoort.

3. ‘Als genade niet ons doel is, zijn we slechts aan het vechten’
Er is zoveel strijd in de wereld. Strijd tussen rassen, culturen en ideologieën. Maar met welk doel? De enige plek waar we naar op weg zijn is het Koninkrijk van God. Het enige doel daarbij is Zijn genade. Laten we ons daar op richten en ons daar rondom verbinden.

Het derde deel van God’s Not Dead 3 gaat over het voortdurend vinden van licht in de duisternis. Hoe moeilijk dat soms ook lijkt. De film zit boordevol inspirerende en krachtige uitspraken. Je kunt God’s Not Dead 3 – A Light in Darkness deze maand voor het eerst in Nederland in de bioscoop zien!

Ontdek hier in welke bioscopen God’s Not Dead 3 nog draait!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify