fall in this place
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

20 mei 2019 door Dick van den Bos

Je hebt de ontmoeting met de Heilige Geest elke dag nodig - luister dit prachtige lied

Als je de Heilige Geest uitnodigt, dan komt Hij in je leven. We hebben als christenen altijd de Geest nodig, het is het normale christelijke leven om intimiem met de Heilige Geest te leven. Juist de aanraking van God geeft ons brandstof om het christenleven te kunnen leven.

In deze prachtige video van Gospel Music Festival nodigen duizenden christenen in Nijkerk de Heilige Geest uit. 'Holy Spirit fall in this place', zingen ze. Zoals je misschien kunt zien in de video, vult de Heilige Geest heel veel mensen. Hij wil ook jou vullen, ook al ben je niet op hetzelfde moment daar in de zaal. Ook bij jou thuis wil de Heilige Geest je weer opnieuw opvullen. Beluister het mooie lied en open jezelf voor de Heilige Geest.

HOLY SPIRIT FALL IN THIS PLACE
Lord I come to worship You
Worship You with all of my heart
I bow down to worship You
As I come before Your throne

Holy Spirit fall in this place
Holy Spirit fall in this place
Holy Spirit fall in this place
As we come to worship You

Reacties

A
Het klinkt mij altijd weer als hoogmoedig in de oren wanneer mensen de Heilige Geest uitnodigen om te komen. God nodigt ons uit, niet wij Hem! Daarbij: De Geest van God is een gave die ons als gelovigen gegeven wordt om voor altijd in ons te zijn. Dat wordt niet beseft als er altijd maar weer om zijn komst wordt gebeden! Wel is steeds weer gebed om vervulling met de al in ons aanwezige Geest nodig. Opdat de in ons wonende Geest ons altijd zal leiden en we Hem niet bedroeven door toch eigen gekozen wegen te gaan.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.