Duncan

Nieuws

20 mei 2019 door Jeffrey Schipper

Hoe christenen reageren op het Eurovisiesongfestival (en de Nederlandse overwinning)

4,4 miljoen Nederlanders zagen afgelopen zaterdagavond de Nederlander Duncan Laurence het Eurovisiesongfestival winnen. Ook in een aantal christelijke huishoudens bracht men een gezellig avondje door op de bank. Hoe werd het zangspektakel beleefd? We zetten een aantal reacties op een rijtje?

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Reacties

J
Wat erg dat mensen die zich uitgeven voor christen überhaupt naar dit songfestival gekeken hebben laat staan hun felicitaties hebben geuit......Madonna voerde een satanisch ritueel uit en vele duizende mensen werden erin mee gevoerd.......wat zal die hellehond een geweldige avond hebben gehad toen ze bij duizenden hem aanbaden. Mensen.......Dit is exact wat er staat geschreven in het bijbelboek Daniel......zijn drie vrienden bogen niet en kwamen in de oven......Andries knevel las een boek twitterde hij.......Ik hoop de Bijbel.......
REAGEER
J
Pas op dat je niet onbedacht het teken van het beest ontvangt......leef dicht bij Gods woord met een biddend hart......EN HOU JE VERRE VAN DIT SOORT PLAATSEN EN ACTIVITEITEN!!! de satan gaat rond als een briesende leeuw!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify