Mattheüs Delft

Nieuws

17 mei 2019 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor hervormd Delft: ds. M. J. van Oordt

Ds. M. J. van Oordt gaat Bodegraven verlaten. De hervormde predikant heeft een beroep uit Delft (wijk Mattheüs, foto) aanvaard. De gemeente was nog maar kort vacant. Eerder dit jaar ging ds. C. van Duijn aan de slag als zendingswerker namens de GZB.

Ook ds. C. M. Berends-van Waardenberg gaat in een andere kerkelijke gemeente aan de slag. Zij staat binnenkort op de kansel in de hervormde gemeente te Berkenwoude (wijk 1). Berends was tot voor kort predikant van de Verenigde Protestantse Gemeente Curaçao. Proponent J. A. Hoogesteger gaat voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. Hij heeft heeft beroep van de hervormde gemeente in Dussen-Hank aanvaard.

De hervormde gemeente in Purmerend verwelkomt eveneens een nieuwe dominee. Ds. W. Westerveld begint binnenkort in de Noord-Hollandse gemeente en neemt afscheid van Haarlem-Noord-Spaarndam. Kandidaat Y. R. M. Breemes gaat voor het eerst geestelijk leiding geven aan een kerkelijke gemeente. Hij volgt in de gereformeerde kerk (PKN) in Hollandscheveld emeritus-predikant L. Kramer op.

Foto: Mattheüs Delft

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify