DoorBrekers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

16 mei 2019 door DoorBrekers

DoorBrekers opent aanstaande zondag kerkdeuren in Amsterdam

DoorBrekers, een snelgroeiende moderne kerk voor iedereen, opent haar zesde locatie in de Amsterdome in Amsterdam. Deze opening zal uitgebreid gevierd worden tijdens de eerste dienst aankomende zondag 19 mei om 10:30 uur.

DoorBrekers is in 2006 gestart door voorgangers Peter & Ilona Paauwe in Barneveld en sindsdien uitgebreid naar Amersfoort, Zwolle, Zeeland en Drechtsteden. De verschillende locaties zijn gelinkt via livestream en ademen dezelfde sfeer uit, met een sterke focus op connectie met God en met mensen. "Ons doel is mensen helpen connecten met Jezus. Door de kerk, door worship en door relaties. Want dan zien we dat levens worden vernieuwd. Ons hart klopte al lange tijd sneller voor een kerk in de regio Amsterdam. We hebben in de Amsterdome een fantastische locatie gevonden, centraal gelegen en goed bereikbaar met gratis parkeergelegenheid en veel ruimtes," aldus Roos van Dijk, campusleider van Amsterdam.

Samen met haar man Peter, zal Roos van Dijk de campus in Amsterdam leiden. "De afgelopen maanden hebben we gebouwd aan een hecht team," zegt Roos. "Mensen vanuit bestaande campussen en mensen die pas zijn betrokken bij DoorBrekers, trekken samen op om ervoor te zorgen dat iedereen zich hier thuis voelt. Peter en ik hebben al langer visie voor Amsterdam, met deze stap laten we een nieuw geluid horen in Amsterdam, we geloven namelijk dat God grote dingen gaat doen in Amsterdam."

CIP.nl sprak eerder dit jaar met Roos Paauwe: "Ik geloof dat Amsterdam nog een kerk nodig heeft".

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

1. Prachtig verlangen.

2. Het concept van gemeenten rondom één familie is kwetsbaar.

3. Zie je visie niet als hyper-exclusief.