afspreken

Dagelijks leven

14 mei 2019 door Opzoeknaarjou.nl

Waar spreek je af bij je eerste date?

Eindelijk heb je die leuke persoon online ontmoet en hebben jullie afgesproken om in real-life met elkaar kennis te maken. Maar waar spreek je af? Een belangrijke vraag omdat dit je date kan maken of breken. Daarom deze keer een aantal tips die je helpen bij het selecteren van de locatie voor jullie eerste date.

Opzoeknaarjou.nl al sinds 2005 de leukste christelijke datingsite om nieuwe christenen te leren kennen! Opzoeknaarjou.nl is een christelijke datingsite waar de Bijbelse normen en waarden het uitgangspunt vormen. Ben je nog geen lid van Opzoeknaarjou.nl? Meld je direct aan maak gebruik van je gratis lidmaatschap zolang je wilt!

1. Kies een goed te bereiken locatie
Bedenk dat jullie elkaar voor de eerste keer gaan ontmoeten en dat het daarom belangrijk is dat de locatie voor beiden goed te bereiken is. Het is namelijk een beetje sneu wanneer je na 2 drankjes wel zeker weet dat je totaal geen klik hebt met de ander. Dan is een terugreis van 2 uur niet iets waarop je zit te wachten. Beter is om dat ene originele uitje (wat natuurlijk net aan de andere kant van het land ligt) te bewaren voor de tijd dat jullie elkaar al wat beter kennen.

2. Houd rekening met het weer
Niets is zo vervelend als een eerste date die volledig in het water valt, letterlijk.. Kies daarom bij voorkeur een locatie binnen, of kijk van tevoren goed voor een plan B. Gezellig op het terras is natuurlijk in de zomer prachtig en wanneer je bij een zomerse hagelbui eenvoudig naar binnen kunt is er helemaal niets mis mee. Zoek dit van tevoren alleen wel goed uit.

3. Kies een locatie waar iets te beleven valt
Om elkaar goed te leren kennen en een eerste date laagdrempelig te houden is het leuk om een locatie te kiezen waar genoeg te zien en te beleven is. Jullie hebben dan altijd wel iets om over te praten. Dit is net wat anders dan tegenover elkaar zitten, waarbij je wel erg veel gespreksstof moet hebben.

Op basis van bovenstaande tips is bijvoorbeeld een dierentuin een leuke locatie om af te spreken. Goed bereikbaar, ook bij slecht weer van alles te beleven en natuurlijk genoeg te zien om over te praten. Wanneer de persoon waarmee je gaat ook nog in de maak valt beleven jullie vast een onvergetelijke dag! Nog geen eerste date op de planning staan?

Meer weten? Bezoek hier de site van Opzoeknaarjou.nl!

Reacties

Bij mijn eerste "date" (en laatste) ging het over koffie.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify