mars voor het leven

Nieuws

10 mei 2019 door Patrick Simons

Mars voor het Leven vindt dit jaar plaats in Utrecht

Ook dit jaar zal er weer een Mars voor het Leven worden georganiseerd. Het bijzondere is dat er wel iets gewijzigd is ten opzichte van afgelopen jaren. Dat meldt Riekelt Pasterkamp op Twitter.

Zo zal de jaarlijske georganiseerde mars dit keer niet in Den Haag plaatsvinden maar in Utrecht. De reden dat er wordt uitgeweken naar Utrecht is dat het Malieveld vanaf oktober 2019 tot en met januari 2020 bezet is. De start is vanuit de Jaarbeurs en natuurlijk zal er ook nog een vol programma zijn voor de deelnemers. Er is daarnaast ook sprake van een andere datum. Waar de Mars voor het Leven normaal gesproken begin december plaats vindt, zal dat nu 16 november zijn.

Tijdens de Mars voor het Leven die georganiseerd wordt door stichting Schreeuw om Leven, wordt er aandacht gevraagd voor het ongeboren leven. Men wil een 'krachtig en liefdevol signaal uitzenden naar de samenleving en politiek, opkomen voor de beschermwaardigheid van het leven en ouders en ongeboren kind behoeden voor de gevolgen van abortus.' Directeur Schreeuw om Leven Kees van Helden zat recent nog bij de talkshow Pauw om de standpunten van zijn organisatie te verdedigen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify