Dief

God

15 mei 2019 door Patrick Goede

Dief vindt Jezus en brengt 200.000 dollar aan gestolen gereedschap terug

Na vele jaren waarin hij verschillende bedrijven beroofde werd Mark (gefingeerde naam) eindelijk opgepakt en opgesloten in de gevangenis. Hij moest 45 dagen de cel in. Hij bezocht in de gevangenis een aantal bijbelstudies en kwam radicaal tot bekering.

Toch nam hij stiekem voor 200.000 euro aan gereedschap mee uit de werkplaats waar hij geplaatst was tijdens zijn detentie, dat meldt God Reports. Hij nam een toilet mee waarin hij de spullen vervoerde en werd niet gecontroleerd. 

Toen zijn zondebesef hem ervan overtuigde dat hij de spullen onrechtmatig verkregen had wilde hij ze eerst aan de lokale kerk schenken. Die accepteerden zijn aanbod echter niet. Hij wist dat de spullen terugbrengen hem een nieuwe veroordeling zou kunnen bezorgen. Toch deed hij het.

De medewerkers van het bedrijf waar hij de spullen stal waren verbaasd en ontzettend dankbaar. Gelukkig deden ze geen aangifte tegen Mark. Mark blijft God dienen zoals gelukkig meerdere ex-gevangen dat doen. Zij vallen niet terug maar vinden een nieuw leven met Jezus. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify