Nieuws

07 mei 2019 door Best Life Church

Best Life Church uitgegroeid naar drie diensten

Best Life Church heeft inmiddels drie diensten op zondag. Honderden mensen bezoeken elke zondag de kerk. Er is inmiddels een derde dienst gestart om de mensen goed op te kunnen vangen. Deze dienst begint om 16.00u.. De andere diensten zijn om 10u. en 12u.

De diensten van Best Life Church worden gekenmerkt door moderne muziek, veel jongeren en een boodschap die praktisch toepasbaar is in het dagelijks leven. Er wordt gebruik gemaakt van een groot LED scherm en speciale licht effecten. De Worshipband is professioneel en heeft samen met de jongerenafdeling inmiddels 2 albums uitgebracht.

Kenmerkend voor de diensten zijn verder het open karakter van de mensen en de gastvrijheid waarmee de bezoekers ontvangen worden. Na afloop is er alle gelegenheid om na afloop na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Veel bezoekers ervaren het bezoek aan een dienst als 'indrukwekkend'.

Best Life Church is ontstaan in de Betonbuurt, Zuilen, waar Paul en Irma van der Boom met hun kinderen jarenlang hebben gewoond om iets te betekenen voor de mensen die daar wonen. Inmiddels is de kerk doorgegroeid en kon de prachtige Jacobuskerk aangekocht worden. Deze is helemaal geschikt gemaakt voor de eigentijdse diensten van 

Best Life. Best Life Church verzorgt ook tv-programma’s. Die worden elk zondag uitgezonden op STADS-tv om 12.00u

U bent hartelijk welkom. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify