katholieke man

Nieuws

07 mei 2019 door Dick van den Bos

Robert Jensen fileert katholieke transgender: "We zijn knettergek geworden"

De Canadese meneer Paul Wirlst is getrouwd met Mariah en samen hebben ze zeven kinderen. Alles lijkt koek en ei in het gezin, ze zijn samen erg actief in de Rooms-Katholieke Kerk. Totdat Paul zich op 47-jarige leeftijd geen man meer voelt, maar een vrouw. Nederlandse talkshowhost Robert Jensen gaat hierop in de onderstaande video.

Jensen vertelt. "De vrouw van Paul had grote moeite met het gedrag van haar man, en zei: 'Of je blijft je gewoon opstellen als de vader van je kinderen, of je gaat het huis uit.'" Jensen: "De media van tegenwoordig spreken daar natuurlijk schande van. Zo van: hoe durf je zo te reageren?" Op sarcastische toon vervolgt hij. "Het is natuurlijk ook heel egoïstisch van zijn vrouw. Je bent je hele leven getrouwd met die persoon, je hebt zeven kinderen gekregen, dan is het 'heel egoïstisch' om deze man de kans te ontnemen om zijn authentieke zelf te zijn. Schaam je!"Echte zelf
Paul accepteert het ultimatum niet en gaat leven als 'zijn echte zelf.' "Hij verandert in Stefanie, gaat in Toronto wonen en er volgen zware operaties. Paul doet tussendoor ook nog een zelfmoordpoging. Vervolgens komt hij tot het diepe inzicht dat zijn identiteit niet een vrouw is, maar een 6-jarig meisje. Hij heet nu 'Steph-on-knee', oftwel 'Stef op de knie'. Stefanie kan eigenlijk zijn wie hij werkelijk is. Hij woont nu bij een Canadees gezin die hem in huis neemt. Wat een authentiek verhaal."Jensen vraagt zich verontwaardigd af: "Hoe ver gaan we om in 2018 om mensen authentieke zelf te zijn, waar houdt dit op? Wordt vervolgd!"

CIP berichtte ook vorige week over uitwassen van deze gendercultus.'

Reacties

Helemaal waar, we leven in krankzinnige tijden. Ook binnen de christelijke wereld rekenen we hier veel te weinig mee af.
REAGEER
Het kan helaas nog gekker: "De 22-jarige Vinny Ohh uit Los Angeles denkt dat hij een alien is en heeft meer dan 100 (!) dure operaties ondergaan om zijn gezicht en lichaam in overeenstemming te brengen met zijn perceptie van een geslachtsloze alien. Sommigen denken dat ze een draak of vampier zijn, en weer anderen denken dat ze een kat zijn (bijv. de Noorse vrouw Nano), en zelfs dat ze dood zijn (syndroom van Cotard). Men leeft in een door de duivel geïnspireerde leugen- of waanwereld". Zie het artikel 'Het transgender-dilemma'.
A
Volgens mij kan Gert Jan Segers zich dan laten ombouwen tot draak...
Toon meer reacties (5)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify