Moslim

Nieuws

06 mei 2019 door Patrick Goede

Moslim waarschuwt christenen: "Word wakker, de radicale islam is een groot gevaar!"

Auteur Mohammad Tawhidi vertelt aan CBN over het gevaar van de radicale islam. Hij is zelf moslim maar gevlucht voor de dreiging die van onder andere IS uitgaat. "Als christenen niet wakker worden, als de christelijke leiders niet opstaan, dan kunnen de moslims die gevlucht zijn voor de extremisten jullie niet meer helpen," zegt Tawhidi.

"Als we in het westen aankomen na gevlucht te zijn, komen we opeens in aanraking met politieke correctheid die ons zegt dat we racisten zijn als we het beestje bij de naam noemen. Wij zijn de verraders en de extremisten moeten begrepen en omarmd worden," aldus een uitgesproken Mohammad Tawhidi.

Volgens de Duitse krant Die Welt zijn er 31.211 aanslagen gepleegd door extremistische moslims in de laatste 18 jaar. Bij deze aanslagen zijn 146.811 mensen omgekomen. De meeste van deze slachtoffers zijn moslims. 

"Kijk, ik ben moslim maar ik kan niet onder de islamitsche theocratie leven. Ik kan wel onder een christelijke regering leven omdat daar vrede heerst. Geen enkele moslim kan met een gezond verstand onder de heerschappij van IS leven," zegt de auteur tot slot. 

Reacties

Uitstekende analyse.Laten de politiek correcten het ter harte nemen. Maar dat doen ze niet, want ze zijn politiek correct "gemaakt".
R
Ja dat hopen we van Harte hebben er een hard hoofd in.

Ze slapen heel de regering.

F
Deels goede analyse. Christelijke leiders moeten wakker worden of opstappen. Waar hij fout zit dat hij hier de Mekka-versie van de koran promoot maar de Medina-versie niet erkent of extremistisch noemt. Hij suggereert dat de islam wel degelijk vredelievend is, wat niet zo is. Vandaar dat men dit dan ook graag als zoete koek aanneemt. Islam is een doodscultuur. Het kan zijn dat hij Analfabeet is.
Toon meer antwoorden (3)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify