Palestijn

Nieuws

02 mei 2019 door Patrick Simons

New York Times rectificeert: "Jezus was geen Palestijn"

Vorige week publiceerde The New York Times een column waarin werd gesteld dat Jezus hoogstwaarschijnlijk een Palestijn was. Nu, een week later, gaat de krant door het stof en zegt men dat er een fout is begaan. 

De krant publiceert een rectificatie waarin gesteld wordt dat er een fout is gemaakt door het artiel met deze boodschap te publiceren: "Hoewel Jezus leefde in een gebied dat later bekend werd als Palestina, was hij een Jood die geboren werd in Bethlehem."

In de column, die geschreven was door journalist Eric V Copage werd gesteld dat Jezus hoogstwaarschijnlijk een Palestijn zou zijn geweest met een donkere huidskleur. Dit is inmiddels vervangen door de uitspraak dat Jezus een Joodse man was die geboren werd in Bethlehem. 

Reacties

Ze proberen het wel. We moeten alert blijven. Voor je het weet is alles omgedraaid.

Palestijnen zijn meesters in geschiedvervalsing; met hen veel organisaties als UNESCO, VN ed.
REAGEER
Het lijkt erop dat de eindredactie niet goed functioneert daar bij NYT. Of het zijn proefballonnetjes.

REAGEER
D
De redactie van de NYT had vast wel zien aankomen dat ze dat artikel zouden moeten herroepen, maar even goed was het een aardige speldeprik, die aangeeft dat de macht van de Joodse lobby in de VS tanende is. Dat is niet verwonderlijk, want de Amerikanen hebben de laatste 30 jaar met de fake "War On Terror" 14 biljoen dollar moeten verspillen aan "revoluties" en massavernietiging in Afghanistan en het Midden-Oosten. En dat vooral omdat Netanyahu nog steeds boos is op Haman en Perzië, Iran, wil vernietigen. Maar men had buiten Poetin gerekend.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify