marteling

Dagelijks leven

01 mei 2019 door New Faith Network

Esther bereikte een grens: “Wanneer is naastenliefde marteling voor jezelf?”

Stel je eens voor: de man of vrouw waar je zielsveel van houdt verandert volledig door een verslaving. Het gebeurt Esther als haar man door trauma’s uit zijn verleden verslaafd raakt aan alcohol. En dat heeft een heftige impact op haar hele gezin. Esther: “Hoe ver moet je gaan in naastenliefde? En wanneer wordt het pure marteling voor jezelf?”

“Ik snapte zijn angsten, zijn boosheid en zijn machteloosheid” vertelt Esther. Ze had jarenlang een relatie met een alcoholverslaafde man. Ze leren elkaar kennen in een discotheek maar trouwen beide met iemand anders. Die huwelijken strandden, waardoor Martim en Esther toch bij elkaar komen als samengesteld gezin. Maar als de ex-partner van Martim de voogdij over de kinderen krijgt, raakt hij getraumatiseerd en grijpt hij naar de fles.

Esther vertelt haar aangrijpende verhaal in ‘De Rugzak’ op New Faith Network. Een verhaal over ruzies, schreeuwen en slaan. Over een gebroken gezin en de grens van naastenliefde. Maar ook over moedige keuzes, de weg omhoog de voortdurende aanwezigheid van God. “Ik ontdekte weer wat het betekent om succes te hebben”.

Ontdek het hele verhaal van Esther op New Faith Network

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify