gegooid

Levensverhaal

01 mei 2019 door Dick van den Bos

Jongen (5) van drie verdiepingen hoog balkon gegooid; ouders danken God voor wonder

De vijf jaar oude Landen Hoffman werd op 12 april van een drie verdiepingen hoog balkon geduwd door de 24-jarige Emmanuel Aranda. Een tragische gebeurtenis, waarvoor Aranda nu vervolgd wordt wegens 'poging tot doodslag'. Wonderbaarlijk genoeg heeft Landen deze val overleefd en zijn familie prijst God dat de toestand van de jongen sterk verbetert. Ze delen een 'miraculeuze update.'

Landen ging in kritieke omstandigheid naar het ziekenhuis. Zijn armen en benen waren gebroken en de dokters geloofden dat hij ingrijpende hersenschade heeft opgelopen. Een recente MRI-scan daarentegen leverde andere resultaten op; er is geen hersenbeschadiging geconstateerd.

Bewust
Zijn situatie is nu veranderd van 'kritiek' naar 'alert' en 'bewust', zegt R. Stephen Tillitt, een familielid. "Alle eer en glorie aan Jezus! Hij redde het leven van onze zoon en geneest hem op de meest wonderlijke wijze. We zijn zo verheugd om te zeggen dat onze zoon nu bij zinnen is en bewust is van wat er om hem heen gebeurt", zegt de familie in een verklaring. 

Herstel
De familie zegt dat nu alle aandacht uitgaat naar het herstel van de jongen, en ze geloven dat hij in juni ontslagen zal worden in het ziekenhuis. "De weg naar herstel is lang, maar door God en jullie, zijn we er zeker van dat we er doorheen komen", zegt de familie. Ze bedanken de gemeenschap voor steun en hun gebeden.

Er is ook een fondsenwervingscampagne opgezet. Er is al meer dan een miljoen dollar voor de jongen opgehaald.

Klik hier om het hele verhaal te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify