Nieuws

01 mei 2019 door Dick van den Bos

Australische rugby'er biedt excuses aan na 'Jesus loves you' op Instagram

De Australische rugbyspeler Samu Kerevi van het nationale team heeft zijn excuses aangeboden aan zijn fans, nadat hij tijdens Pasen 'Jesus loves you' op zijn Instagram-pagina plaatste, is te zien op Instagram.

Hij zette het onderstaande bericht op Instagram, met Johannes 3:16 erbij. De tekst die erbij staat is als volgt: "Thank You Jesus for dying on the cross for me. I love you Jesus #AO1,” Terwijl veel fans hun steun uitdrukten richting Kerevi's belijdenis van zijn geloof, waren er andere supporters die hem vroegen naar de affaire rondom superster Israel Folau, die ontslagen dreigt te worden na het posten van een 'homo-onvriendelijke' Bijbeltekst.

Op deze kritische berichten, reageerde Kerevi als volgt: "Ik bied mijn excuses aan tegenover iedereen die ik heb beledigd door God de eer te geven tijdens een weekend die we vrij namen om het offer van Jezus voor jou en mij te vieren."Nadat deze excuses viraal gingen op het internet, stuurde Kerevi er nog een post achteraan. "Ik waardeer de liefde berichten van een ieder van jullie. Maar om duidelijk te zijn, ik excuseer mij niet voor mijn geloof in Jezus Christus, mijn Redder. God zal altijd op de eerste plaats komen in mijn leven en in die van andere professionele rugby'ers. Dingen worden uit z'n verband gehaald. Ik voel niet de noodzaak om me te verontschuldigen voor wat er gaande is bij een broeder van mij", zei hij op Instagram. 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify