roken

Dagelijks leven

02 mei 2019 door Patrick Goede

CIP's adviesrubriek: "Ik rook drie pakjes sigaretten per dag en wil stoppen, maar het lukt niet"

In deze rubriek kunnen christenen met een prangende vraag of situatie voor advies terecht bij andere christenen. Zoals u.

"Ik rook nu al jaren drie pakjes sigaretten per dag. In het begin een pakje maar sinds ik in de schuldsanering ben gekomen na een slepende scheiding is het steeds erger geworden. Als ik niet rook komt alle stress van de afgelopen jaren naar boven en dat is gewoonweg niet te verdragen. Ik weet dat God wil dat ik vrij ben van verslaving maar ik voel dat ik dit nodig heb om te kunnen overleven. Mijn kinderen zijn bang dat ik de 60 niet haal. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik wil proberen te stoppen maar het lukt niet." Vrouw (45).

Wat zou u doen? Laat uw advies bij ons achter met behulp van dit formulier.

Volgende week in onze adviesrubriek: "Ik worstel met zelfmoordgedachtes"

Heeft u zelf een prangende vraag of situatie waar u het advies van onze lezers over wilt horen? Mail dit dan naar patrick@cip.nl.

Reacties

Maak een calculatie op jaarbasis. 3 x 365 x prijs pakje sigaretten, en ben geschokt van de uitkomst.

En dat elk jaar weer.....!?
REAGEER
M
Beste mevrouw,Wat naar dat u zich zo gestresst voelt en dat u pijn lijd. Dit verzacht u door flink te roken. Ik wil u graag aanmoedigen te zoeken naar innnerlijke genezing. Ga op zoek naar mensen die met u samen willen bidden voor een herstel in uw hart. Daar is de wortel. En ik geloof dat God u wil herstellen en dat u na verloop van tijd de kracht krijgt of heeft om te stoppen met roken. Graag spreek ik hoop uit over uw leven en ook Jezus liefde en herstel en ruimte om te leven!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify