transgender

Nieuws

30 april 2019 door Patrick Goede

Lynn Meagher: "Ik ben twee kinderen kwijtgeraakt door de transgendercultus"

Lynn Maegher, moeder van drie kinderen heeft een dochter en een zoon die van geslacht zijn veranderd. Ze ging hiervoor naar een therapeut, die raadde haar aan om zichzelf te ontwikkelen, een praatgroep te bezoeken en wanneer ze zelfmoordneigingen had om hulp te zoeken. Ze kreeg een schuldgevoel door de therapeut aangepraat over het feit dat ze hier zo'n moeite mee had. "Ik ben twee kinderen kwijtgeraakt door de transgender cultus," vertelt ze aan de Christian Post.

Lynn's dochter Emilie (gefingeerde naam) veranderde haar naam in Evan en begon met het slikken van mannelijke hormonen, testosteron. Zij heeft al het contact met haar moeder verbroken. Haar zoon Daniel (gefingeerde naam) werd Danielle. Hij liet zijn Adamsappel bijschaven tot vrouwelijke proporties. Bij hem werd een persoonlijkheidsstoornis vastgesteld. "Het feit dat ik met dit verhaal naar buiten kom is omdat ik wil dat mensen zich bewust worden dat ouders gevoelens van rouw en verlies ervaren als hun kinderen dit doen," zegt Lynn.

Lynn Maegher kon haar dochter op een gegeven moment maar moeilijk bereiken. Ze kwam er in oktober achter dat ze haar naam had veranderd in een jongensnaam. Toen ze vervolgens naar het werk van haar dochter belde kreeg ze iemand met een lage stem aan de lijn. Het was haar dochter. Ze zei dat ze last had van een verkoudheid. Toen ze een paar dagen later weer belde kreeg ze te horen dat 'hij' er niet was en of ze een bericht voor 'hem' wilde achterlaten. 

Reacties

Ook hier weer het "brave new world" effect (heerlijke nieuwe wereld) van Huxley uit 1934. Waarin alles wordt omgedraaid in de samenleving en de enkeling die aan de "oude" waarden/waarheid vasthoud, wordt weggezet als een soort "wilde" uit vroegere tijden.

Een actueel boekje, dat bizarheid van modern denken subliem verwoord.
REAGEER
H
Transgenders die van geslacht willen veranderen lossen geen probleem op, maar creëren er juist een. Vooral als ze zich laten opereren. Geen enkele van deze operaties is gelukt. De transgender blijft achter met een zwaar beschadigd lichaam dat vaak niet is te herstellen. Daarnaast zijn ze de rest van hun leven vaste klant van het ziekenhuis. Hierdoor pleegt maar liefst 40% van de transgenders zelfmoord. Dat zegt genoeg.
Dat lijkt mij juist, Herman.

Niet elke verandering is een verbetering, niet elke technische mogelijkheid geeft dé oplossing.

En ja zelfmoordcijfer ligt ruim, zeer ruim boven gemiddelde, wat erg triest is. Zegt misschien iets over de omgeving, maar ook over de transgender's psyche. Die is nl niet getransformeerd.Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify