Vrouw

Nieuws

30 april 2019 door Patrick Goede

Vrouw verliest kind en al haar ledematen maar houdt hoop in God

Kayleigh Ferguson-Walker en haar man Ramon hebben een moeilijke tijd achter de rug. Ze leefden tot 2017 zonder veel tegenslag in de staat waar de zon altijd schijnt: Florida. Onlangs verloren ze door een infectieziekte van Kayleigh na zes maanden zwangerschap hun tweede dochter. Daarna kreeg Kayleigh te horen dat de infectieziekte die ze had ook haar eigen leven bedreigde. Ze verloor uiteindelijk al haar ledematen, ze vertelt hierover aan Faithwire.

Haar man Ramon vertelt hoe machteloos hij zich voelde: "Ik kon niets praktisch voor haar betekenen. Ik moest vertrouwen op de doktoren en verplegers. Het was alsof mijn handen en voeten geboeid waren."

Omdat ze beiden deel uitmaken van een christelijke gemeenschap werd er fanatiek gebeden voor herstel en uitkomst. Dat dit niet altijd makkelijk was vertelt de moeder van Kayleigh Laurel: "Ik ondervroeg God. Ik ondervroeg Hem omdat ik niet begreep waarom het haar moest overkomen. Ze is toch een christen, een vrouw van God. Waarom moesten al haar vier de ledematen geamputeerd worden? Ik was erg boos op God." 

Kayleigh geeft toe dat wat haar is overkomen het moeilijkste is wat ze ooit heeft meegemaakt. Toch is ze haar vertrouwen en hoop in God nooit verloren. "Ik probeerde te kijken naar wat ik nog wel kon. Maar ik zei ook: 'God ik heb nog veel meer van Uw kracht nodig om hier doorheen te kunnen komen'. Nu vragen mensen mij soms waarom onze familie uit zulke gelukkige mensen bestaat. Waar je ook doorheen gaat God is er altijd en Hij is altijd dezelfde.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify