Israel vlag

Nieuws

29 april 2019 door Patrick Simons

Gratis op reis door het land van de Bijbel!

Altijd al op reis gewild door het land van de Bijbel? Dat is nu zelfs mogelijk zonder dat je daarvoor Nederland uit hoeft te gaan. In het Israëlcentrum in Nijkerk wordt namelijk vanaf 1 mei tot 31 augustus de tentoonstelling ‘Expeditie Israël’ georganiseerd

Wanneer je meer wilt weten over het land van de Bijbel is deze tentoonstelling zonder meer een aanrader. “Ons doel is om op een laagdrempelige manier mensen meer te leren over de Bijbel, het land Israël en het Joodse volk”, vertelt Frank van Oordt, werkzaam als Hoofd Educatie bij Christenen van Israël.  “De tentoonstelling is daarvoor een zeer geschikt middel. Voor de kinderen is er een spannende puzzeltocht en ook voor volwassenen is er vele te leren. In deze tentoonstelling ervaar je echt Israël van binnenuit!”

Bij Expeditie Israël word je als bezoeker door Christenen voor Israël meegenomen op een ontdekkingstocht door het land van de bijbel. Daarbij kom je langs tal van belangrijke bijbelse plaatsen die ieder weer hun eigen unieke verhaal hebben. Verhalen van vroeger en nu worden in de tentoonstelling op een bijzondere manier met elkaar verbonden.

Natuurlijk is het mogelijk om alleen of met een kleine groep de tentoonstelling in het Israëlcentrum in Nijkerk te bezoeken. De toegang is gratis en op zon- en feestdagen na kun je de tentoonstelling iedere dag van 10 tot 16 uur bezoeken.  Voor grotere groepen is er een speciaal groepsprogramma dat zo’n anderhalf uur duurt.

Klik hier voor meer informatie over de tentoonstelling!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify