Leraar

Mooi

30 april 2019 door Patrick Goede

Leraar krijgt honderd vrije dagen van collega's om bij zieke dochter te kunnen zijn

De leraren van Alabama in de Verenigde Staten hebben zich van hun beste kant laten zien. David Green heeft een dochtertje van nog geen jaar oud die leidt aan de verschrikkelijke ziekte Leukemie. Zijn vrouw deed een oproep aan alle leraren in Alabama om vrije dagen te doneren voor haar man zodat hij vaker bij haar kan zijn in deze moeilijke tijd. Aan die oproep werd massaal gehoor gegeven, laat Faithwire weten.

"Kinsley moet regelmatig naar het ziekenhuis voor chemotherapie en we willen graag dat David daar bij kan zijn. Ze is echt een vaderskindje dus zou ze heel erg dankbaar zijn als jullie misschien een vrije dag kunnen afstaan aan mijn man," luidde de oproep van Megan Green op Facebook. 

Anna Kachelman, zelf lerares, reageerde: "Je kent het wel, je wilt woorden van bemoediging sturen en helpen op welke manier dan ook. Dit was een erg praktische en concrete manier om te kunnen helpen."

"Kinsley was een erg makkelijk baby, ze sliep goed en voelde zich goed. Todat ze op een gegeven moment zich niet meer goed voelde. Na vele doktersbezoeken bleek uiteindelijk dat het mis was. Ze ondergaat nu dus chemotherapie en na deze behandeling volgen er nog twee jaar van behandelingen om de ziekte onder controle te houden. We geloven en vertrouwen erop dat ze uiteindelijk helemaal genezen zal. Ik hou niet van de uitspraak: 'God bewaart de grootste gevechten voor zijn beste strijders'. Dat kwaad komt niet van Hem. Het tegenovergestelde is juist waar. Door deze strijd versterkt God ons geloof en maakt Hij ons betere soldaten," aldus Megan Green, de dappere moeder van Kinsley.

Reacties

E
Geloven gaat om daden, niet om meningen.
REAGEER
E
Dus fantastisch!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify