Pastor

Nieuws

29 april 2019 door Patrick Goede

Predikant van gebombardeerde kerk in Sri Lanka vergeeft aanslagplegers

Pastor Rohsen Mahesen van de Zion Kerk in Batticaloa vertelt dat zijn kerk boos en aangedaan is door de zelfmoordaanslagen. Desondanks is het volgens hem erg belangrijk de aanslagplegers te vergeven. "Ongeacht wat er ook gebeurt," zegt Rohsen.

De voorganger van de Sri Lankaanse kerk richt zich direct tot de zelfmoordterrorist. "We zijn gekwetst. We zijn ook boos. Maar toch zeg ik als pastor van de kerk, namens de hele gemeente en elke familie die hierbij betrokken is: 'We houden van jou en vergeven jou, ondanks wat je ons hebt aangedaan, we houden van jou. Omdat wij geloven in de Heer Jezus Christus,'" aldus de pastor in een videoboodschap op Facebook.

"Jezus Christus zei aan het kruis, Vader vergeef het hen want ze weten niet wat ze doen. Wij doen dit ook, in de voetsporen van Jezus zeggen wij: 'Heer, vergeef deze mensen.' Ik bedank de mensen van de wereld vanuit de grond van mijn hart. Ieder woord dat jullie spreken is zo troostend en bemoedigend. We zullen opstaan en doorgaan met het doel dat de Heer voor onze levens heeft en we zullen doorgaan met de missie die God ons gegeven heeft," klinkt het krachtig uit de mond van pastor Mahesen.

Reacties

Poeh. Indrukwekkend!

Dat is andere "koek".
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify