burka

Levensverhaal

01 mei 2019 door Israel Today

Joden hatende moslima ontmoet Jezus: "Uw Messias heeft mijn hart veranderd"

Een bijzonder interview op het video-kanaal van One for Israel. Daar is namelijk een interview te zien met Mevrouw A, ooit fanatiek jodenhater en moslima, inmiddels volgeling van Jezus, schrijft Israël Today.

Toen ze met haar gezin vanuit het moslimland waar ze opgroeide naar Amerika vertrok, sprak een vrouw haar aan omdat ze huilde vanwege haar overleden oma. De vrouw nam haar vervolgens mee naar een kerk. "Toen ik deze kerk binnenliep, ervoer ik liefde en acceptatie van deze mensen, zoals ik nooit eerder had meegemaakt. Voor het eerst in mijn leven hoorde ik een boodschap uit de Bijbel. Het ging over Jesjoea (Jezus), hoe hij uit de rol van de profeet Jesaja las: 'De Geest van de Heer is op mij. Hij heeft mij gezalfd om het evangelie te verkondigen aan de armen, om de gebrokenen te genezen, de blinden te zien en de gevangenen de vrijheid te verkondigen'."

"De dag dat ik mijn leven gaf om een volgeling van Jezus te worden, zei ik: 'God, vergeef me. Ik wist niet dat ik uw volk haatte.' En ze doet haar boerka af en vertelt de gemeente: 'Nu heb ik dit niet meer nodig'. Ze legde uit: 'Ik houd van het Joodse volk omdat het hun God en hun Messias die ik volg en Hij zei dat ik van hen moest houden. Dit is de God van Abraham, Izaäk en Jakob, en het volk Israël is Gods hartslag.' 'Ik had nog nooit van de Holocaust gehoord en nu ontmoet ik de overlevenden van de Holocaust. Ik hoor hun verhalen en ik deel de mijne met hen, zeggende: 'Uw Messias heeft mijn hart veranderd; Hij heeft mij gered en mij weer blij gemaakt in mijn leven. Ik ben een gezegende vrouw."

Bekijk de video en lees het volledige verhaal op de site van Israël Today:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify