christian stier

God

26 april 2019 door Patrick Simons

"Het Joodse volk behoort tot één van de minst bereikte volken als het gaat om het Evangelie"

Het Joodse volk speelt in de Bijbel en in het christelijk geloof een belangrijke, zo niet cruciale rol. Niet alleen in de geschiedenis, maar ook in de toekomst. Zo is er de Bijbelse belofte dat het Joodse volk tot geloof in Jezus Christus zal komen.

Waar op de hele wereld mensen bereikt worden met het Evangelie, is dat bij het Joodse volk veel minder het geval. Christian Stier verspreidt met Stichting Israel en de Bijbel het Evangelie onder Joodse mensen. "Wat veel christenen niet weten en zich niet realiseren is dat het Joodse volk vandaag de dag volgens cijfers tot één van de minst bereikte volken behoort, als het gaat om het Evangelie", vertelt hij in een video-serie van CIP.

"Het Joodse volk staat in de top drie van de minst bereikte volken op aarde", vervolgt Stier. "En dat is best wel verdrietig als je bedenkt dat de Heere Jezus nota bene de Messias van Israel is en dat hij in de eerste plaats voor hen naar deze aarde is gekomen.

Bekijk hier de hele video-serie met Christian Stier.

Reacties

A
Die bijbelse belofte is 2000 jaar geleden al vervuld toen 70 NC met de verwoesting van Jeruzalem en de tempel het oude verdorven verbondsbolwerk werd verwijderd en een nieuw verbond werd bekrachtigd met de beide huizen van Israël (Hebr 8). Het huidige Israël heeft geen voorkeursbehandeling meer en heeft net hard Jezus nodig als de rest van de wereld...
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify