Jannica van Barneveld

God

25 april 2019 door Patrick Simons

"Alles waar het leven om gaat: relatie, liefde en intimiteit"

Waarom heeft God ons eigenlijk geschapen? Wat wil Hij nu eigenlijk van ons? Het zijn veelvoorkomende vragen van christenen en ook van mensen die nieuwsgierig zijn geworden naar God. "Alles in het leven draait om relatie, liefde en intimiteit", zegt aanbiddingsleider en spreker Jannica van Barneveld.

Volgens Jannica wil God vooral in een relatie met ons leven. “Het allereerste doel en het meest belangrijke doel van God is dat Hij ons geschapen heeft omdat Hij dat wilde, omdat Hij in een relatie met ons wilde leven. Dat is eigenlijk alles waar het leven omgaat: relatie, liefde en intimiteit.”

Dat is volgens de aanbiddingsleider ook precies wat God met ons wil. “Ik denk dat het gewoon puur stil zijn is. Eerlijk zijn. Je boosheid delen, je schreeuw delen, je verdriet delen. Ik denk dat God op zoek is naar het hart en niet naar je schijn of naar een trucje. Hij is op zoek naar wie je echt bent en wat er in je leeft. Alleen dan kan hij dingen vormen.”

Binnenkort publiceert CIP een videoserie met Jannica van Barneveld over het thema maakbaarheid versus afhankelijk zijn van God.

Reacties

A
Halleluja, moet je wel een LEV voor hebben.

Shalom
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify