alarmerende trend

Nieuws

18 april 2019 door Dick van den Bos

Christelijke lerares in Engeland ontslagen nadat ze zorgen uitte over 'LHBT-onderwijs'

Een lerares uit Engeland is ontslagen omdat ze zich uitsprak tegen pro-LHBT onderwijs op de basisschool van haar zoon, die gerund wordt door de Anglicaanse kerk. Dat meldt CBN op haar website. Het aantal soortgelijke zaken is alarmerend hoog in de westerse wereld. Steeds meer organisaties lijken een traditionele kijk op het huwelijk gelijk te stellen aan misdaad.

Kristy Higgs uit Fairford, uitte op haar persoonlijke Facebookpagina haar bezorgdheid dat de school verplicht 'relatie-educatie' gaf. In een voorbeeld geeft ze aan de school boeken gebruikt over een jongen die jurken draagt.

Ze schreef: "Dat betekent dat kinderen worden geleerd dat alle relaties gelijk en 'normaal' zijn. Een homohuwelijk is precies hetzelfde is als het traditionele huwelijk. Geslacht wordt gezien als een keuze in plaats van biologie. Kortom, mensen bepalen zelf tot welke sekse ze behoren."

Daarop vertelde Higgs dat de fundamentele christelijke waarden verboden worden en dat de vrijheid van geloof vernietigd wordt.

Homofoob
De moeder van twee kinderen werkte zes jaar op de christelijke basisschool van haar zoon. Ze nodigde haar Facebookvrienden uit om een petitie te tekenen tegen deze vorm van onderwijs. Een anonieme klacht over deze post is vervolgens gestuurd naar de school, waarbij ze aangeklaagd werd als 'homofoob en bevooroordeeld'.

Vervolgens moest ze naar een 'strafcommissie' komen die haar schuldig hebben gevonden, omdat zij visie de reputatie van de school zou beschadigen. Higgs gaf tevens aan dat haar christelijke kijk op seksualiteit en relaties werd gedeeld door honderdenduizenden ouders.

Volgens Higgs overrulen scholen de ouders en leren ze de kinderen dingen waar ouders zelf niet achter staan. Ook ondermijnen ze het traditionele huwelijk, zegt ze.

Reacties

Huxley's "brave new world" is geen fictie (meer).

Een boekje dat in 1934! al deze teneur schetst. Profetisch zou je het haast noemen.

Vader/moeder/huwelijk/kinderen krijgen, het zijn ( in dit boekje) een soort vloeken van de ergste soort geworden.

Herkenbaar anno 2019!?
REAGEER
L
We leven gewoon in de eindtijd!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify