Arjen Lubach

Nieuws

12 april 2019 door ANP

Christenen verlaten show Arjen Lubach na grappen over de kerk

Een aantal christenen is donderdagavond weggelopen bij de voorstelling Lubach Live van cabaretier Arjen Lubach. De voorstelling bevat veel grappen over de kerk.

De presentator kon zijn verbazing niet onder stoelen en banken steken. “Ik heb denk ik over alle politici van alle politieke kleuren al wel grapjes gemaakt”, aldus Lubach op Instagram. “Maar mijn grapjes over een zekere rechtse politicus leverden me vanavond een welluidend 'linkse rat!' op, alvorens iemand de zaal verliet. Even daarvoor waren er drie Urkers al vertrokken tijdens grappen over de kerk.”

Het bleef trouwens wel een leuke avond, ondanks de weglopers. “Deze 99% die bleef zitten was dan weer super!” voegt Lubach aan zijn post toe. “Dank voor een enerverende en enthousiaste avond in Emmeloord.” Veel bezoekers delen deze mening, blijkt uit de comments. Lubach speelt zijn solo-voorstelling nog tot eind juni door het hele land.

Een van de hoogtepunten van de voorstelling is een rap over een ex-minnares van Thierry Baudet, constateerden meerdere recensenten. Ook bevat de voorstelling veel grappen over de kerk. Overigens is de kritiek van Arjen Lubach op het christelijke geloof algemeen bekend. Hij heeft dit nooit onder stoelen of banken gestoken.

Oproep: CIP.nl komt graag in contact met de christenen die zijn weggelopen bij Arjen Lubach. Mail rik@cip.nl.

Reacties

Bidden jullie mee? Heer Jezus werk in het hart van Arjen Lubach dat hij U leert kennen en zich tot U bekeert, Amen.

REAGEER
Komaan zeg! Je weet toch zo ongeveer wat je mag verwachten van een optreden van de heer Lubach? Als je bv naar Hans Teeuwen gaat kijken, weet je toch ook wat je kan verwachten?? Vreemd toch?
REAGEER
D
Dat neemt niet weg dat u het gebed van Hubée Buitendijk wel mee mag bidden.

Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify