Kees van der Staaij

Nieuws

12 april 2019 door Jeffrey Schipper

PowNed in gesprek met Kees van der Staaij: "Prostitutie is vernederend"

"Prostitutie is vernederend en een kwestie van lustbevrediging. Ik snap dat mensen er lol aan kunnen beleven. Maar ik zou zeggen: beleef lol op een leuke manier en niet door het vernederen en misbruiken van anderen," zegt SGP-leider Kees van der Staaij in gesprek met PowNed.

De christelijke jongerenbeweging Exxpose heeft 40.000 handtekeningen verzameld met de petitie 'Ik ben onbetaalbaar'. Volgens de initiatiefnemers moet het betalen voor seks strafbaar worden. Prostitutie zou in Nederland bijna altijd gepaard gaan met mensenhandel. Tegenover PowNed legt Van der Staaij uit waarom hij de petitie van harte toejuicht.

Reacties

A
Hemel op aarde komt er aan.....!

Geen prostitutie, geen pornografie, geen abortus, geen drugs, geen oorlog, geen pijn, geen honger, geen ziekte, geen verdriet, MAAR wel liefde, vrede samen met God/Jezus, halleluja, maranatha

Shalom
REAGEER
T
Ik heb de petitie getekend.
REAGEER
E
Wat vreemd.. gisteren heb ik gereageerd op een reactie m.b.t respect en begrip voor het werk van prostituees en nu zie ik dat zowel de reactie van die persoon als die van mij zijn verwijderd.. Dit is vast geen toeval?
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify