ontmoetingsdag

Nieuws

11 april 2019 door Hart van homo's

Ontmoetingsdag Hart van Homo’s in Barneveld

Hart van Homo’s organiseert op zaterdag 11 mei in het Johannes Fontanus College in Barneveld een ontmoetingsdag voor iedereen die zich betrokken voelt bij homoseksuele jongeren in de kerk: ouders, andere familieleden, pastores, jeugdwerkers en ook de jongeren zelf. Hoofdthema van deze dag is ‘Een beker koud water – over pastoraat en homoseksualiteit’. Gratis toegangskaarten en eventueel een lunch à € 6,- kunnen besteld worden via www.hartvanhomos.nl.

Op deze dag vindt de presentatie plaats van het boek ‘Om het hart van homo’s – pastoraat aan homoseksuele jongeren’ (uitg. Gideon) van Herman van Wijngaarden, medewerker van de stichting. In dit boek staan onder andere de resultaten van een onderzoek naar de ervaringen met pastorale begeleiding van jongeren uit de doelgroep van Hart van Homo’s. Naar aanleiding daarvan houdt Van Wijngaarden in het morgenprogramma een lezing over pastoraat aan homoseksuele jongeren.

In het middagprogramma gaat Wilbert Weerd, psychosociaal therapeut, in op het onderwerp ‘Alleen verlangen – leven als single-homo’.

De dag is mede voorbereid door jongeren die bij Hart van Homo’s betrokken zijn. Eén van hen vertelt ’s middags zijn verhaal. Verder is er tijdens de lunch ruimte voor ontmoeting en het delen van ervaringen en gedachten. De dag duurt van 10.00 tot 15.00 uur.

Reacties

Gods zegen met jullie goede werk.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify