vul dit huis

God

10 april 2019 door Dick van den Bos

Dit lied zal je helpen om Gods glorie tastbaarder te ervaren in je leven

Heb je God weleens gevraagd om jouw leven of jouw slaapkamer te vullen met zijn glorie? Het is een gebed dat Mozes (Exodus 33:18-22) bad tot God. Vervolgens reageerde God op dat gebed. Geloof jij dat God meer van zijn glorie beschikbaar heeft, dan wat nu realiteit is? Stel dezelfde vraag als Mozes! Dit lied kan je er bij helpen.

Vul dit huis met Uw glorie
Vul dit huis met Uw glorie
Vul dit huis met Uw aanwezigheid
Want alles is door U, en alles is tot U
Openbaar aan ons Uw heerlijkheid

Heilig, heilig, heilig is de Heer
Jezus, is Koning
Breng hulde geef Hem eer

Reacties

Pracht lied. Maar m.i. hoeven we er niet meer voor te bidden. Maar kunnen we danken, want de Heilige Geest - de volkomen Schoonheid van God - woont in ons. En als Hij in ons woont, dan raakt Hij ons constant aan. Aanraking heeft alles te maken met gezegend zijn en beschermd zijn. Zijn hand is op ons en onder ons, Hij draagt ons. Hij overlaadt ons met Zijn Genade. Hij raakt ons constant aan tot bevrijding en ons welzijn. En om het 'in stand te houden' hebben we alleen maar te danken.
De Heilige Geest is Jezus op aarde. Dus ook de Geest wil ons van harte dienen, en niet gediend worden. Zijn intimiteit met ons gaat van Hem uit. Net als de liefde uitgaat van de Vader, en de genade van de Zoon. Door te danken ontvangen wij, en ontvangen is geloven, en geloven is overwinnen, en wie overwint - dankzij het Bloed van het Lam - aan hem/haar geef Ik - Openb. 2:7, 11, 17, 26 + Openb. 3:5, 12, 21.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify