Kees van der Staaij

Nieuws

09 april 2019 door Jeffrey Schipper

Terugkijken: Kees van der Staaij legt uit waarom hij pleit voor hogere drempel machtsoverdracht naar Brussel

'Vandaag komt mijn wetsvoorstel in stemming in Eerste Kamer. SGP wil hogere drempel voor machtsoverdracht naar 'Brussel'. Spannend en veelzeggend hoe partijen zullen kiezen: Nederlandse belangen beter beschermen of europese integratie boven alles,' laat SGP-leider Kees van der Staaij weten. Hij was vanochtend te gast in Goedemorgen Nederland van Omroep WNL.

"Als er bevoegdheden worden overgedragen naar 'Brussel' is dat heel ingrijpend. Dan is het heel belangrijk dat de Nederlandse bevolking dit ondersteund. We hebben het in de Grondwet zo geregeld dat er een hele zware procedure aan allerlei wijzigingen voorafgaat. Aan lichte wijzigingen gaat een zware procedure vooraf, maar voor zware veranderingen volstaat een gewone meerderheid. Dat vind ik niet kloppen."

Reacties

A
God's schepping bestaat uit talen, volken, naties en culturen (lees Openbaringen).

Vreedzame Multiculturen zijn alleen mogelijk vanuit de bijbelse grondslagen.

Democratie met 2 en 1 stem verschil is geen afspiegeling van de bevolking, maar brengt chaos.

Shalom, God's Zegen in de 1e kamer.REAGEER
S
Heel verstandig. Over hoeveel belangrijke thema's zegt de Nederlandse regering immers wel niet dat ze daar niks meer over te zeggen heeft?
REAGEER
We zitten in Europa toch allemaal in hetzelfde schuitje en moeten er gezamenlijk uit komen beter voor ons en beter voor Europa. Uiteindelijk kan enkel nog een één wereld regering ons redden hetgeen ook de wil van God is...lees het verloop van de eindtijd er maar op na.....
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify