Ds. C. H. Hogendoorn

Nieuws

08 april 2019 door Jeffrey Schipper

Hervormd Ede ziet ds. C. H. Hogendoorn graag komen

De Sionkerk in Ede heeft een beroep uitgebracht op ds. C. H. Hogendoorn. De hervormde gemeente is op zoek naar een nieuwe predikant in verband met het emeritaat van ds. J. de Jong. Hogendoorn is momenteel predikant in Katwijk aan Zee en bedankte onlangs voor een beroep uit Hoevelaken (wijk Oost).

Ds. P. S. van Dijk gaat aan de slag in de protestantse gemeente van Roden-Roderwolde. De predikant neemt afscheid van Adorp-Wetsinge-Sauwerd. Ds. R. Kloosterziel denkt na over een vertrek uit de protestantse gemeente te Ruinerwold-hg/IJhorst-De Wijk. De predikant heeft twee verschillen beroepen ontvangen, uit Ootmarsum en Weerselo. 

Ds. G. H. Molenaar heeft eveneens een beroep ontvangen. De hervormde predikant uit Doornspijk kan in Noorden ds. D. G. R. A. Beekman opvolgen. Beekman ging vorig jaar in Ede aan de slag. Molenaar bedankte onlangs voor beroepen uit Sint Anthoniepolder en Woudenberg (wijk 1).

De hervormde gemeente in Nijkerk (wijk 3) is op zoek naar een nieuwe dominee, omdat ds. M. K. de Wilde eerder dit jaar naar Sommelsdijk is verhuisd. De kerkenraad heeft een beroep uitgebracht op ds. E. van den Noort uit Ernst. Vorig jaar bedankte deze predikant voor een beroep uit Noordhorn.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify