John

Levensverhaal

12 april 2019 door Patrick Goede

Leven van seculiere Jood John Desser veranderde toen hij de Bergrede las: "Ik wist: dat is mijn Messias!"

John Desser groeide op als zoon van een seculiere Jood. Zijn vader bestudeerde de strenge Joodse regels maar besloot op een zondag bloed te geven in het ziekenhuis. Hij wist dat dit tegen de Joodse wetten inging maar zijn gevoel overtuigde hem het te doen. Nadat hem hierover de les gelezen was door de Joodse geestelijke leiders besloot Johns vader dat God en het Jodendom voor hem niet waar waren. 

John zelf kwam via zijn werk terecht bij John McCain, die toen net aan het begin van zijn politieke carrière stond. Hij kwam erachter dat McCain en zijn collega's regelmatig Bijbelstudies bijwoonden. Hij werd uitgenodigd om mee te gaan naar de kerk.

Ook verderop in Dessers politieke carrière ontmoette hij invloedrijke personen die keer op keer verwezen naar Jezus. Hun politieke macht en talenten waren allemaal leuk en aardig, maar waar ze pas echt enthousiast over raakten dat was Jezus. 

Toen John daarop besloot zelf op zoek te gaan naar wie Jezus was raakte hij overtuigd. "Ik las de Bergrede en wist het: Dat is mijn Messias. Ik had geen idee wat de christenen die Jezus volgden allemaal deden maar dit was mijn Messias! Ik zag opeens hoe de vijand probeerde te verhinderen dat zijn volk dit weten zou komen," zegt John Desser daarover bij Blog God Reports.

Reacties

Als Joden het nieuwe testament gaan lezen, ontdekken ze vaak dat Jezus hun Messias is. Dank U Heer voor John Desser.

REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify