Nieuws

04 april 2019 door Patrick Goede

Alyssa Milano gebruikt Bijbeltekst voor het promoten van abortus

Alyssa Milano, een beroemde Amerikaanse actrice heeft in een tweet geprobeerd om abortus te rechtvaardigen met behulp van de Bijbel, zo laat CBN weten. Ze zegt van God te houden en in Hem te geloven. Maar haar persoonlijke geloofsovertuiging niet boven wetenschappelijke feiten te willen plaatsen die bevestigd kunnen worden. In tegenstelling tot haar geloof, dat niet bevestigd kan worden. Dit laat ze de wereld weten via Twitter.

Om haar mening nog meer kracht bij te zetten, citeerde de actrice uit de Bijbel, namelijk Johannes 3:12: "Wanneer jullie mij niet geloven als ik over aardse dingen spreek, hoe zouden jullie mij dan kunnen geloven als ik over hemelse dingen spreek?"

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Het gaat allemaal om de nieuwe abortuswet in de Amerikaanse staat Georgia, ook wel de 'hartslagwet' genoemd. Wanneer bij een embryo een hartslag waargenomen kan worden dan mag de zwangerschap niet meer worden afgebroken. Dit is vanaf ongeveer 6 weken het geval. 

Volgens Milano leidt deze wet tot abortussen in het illegale circuit. Ze wordt op Twitter behoorlijk teruggepakt met Bijbelteksten. Zo haalt iemand Jeremia 1:5 aan: "Ik kende jou voordat ik je vormde in de moederschoot," en Romeinen 1:21-22: "Want hoewel ze God kennen, hebben ze Hem niet de eer en de dank gebracht die Hem toekomen. Hun overpeinzingen zijn volkomen zinloos en hun hart is verduisterd. Terwijl ze beweren wijs te zijn, zijn ze dwaas." 

Reacties

A
Zonder wedergeboorte en inwoning van de Heilige Geest blijft het onmogelijk om God's Woord praktisch te maken. De demonische geest in mensen van redenatie regeert vanuit hun denken.

Schepper God geeft het Leven aan schepselen vanuit Liefde, vervolgens nemen deze schepselen het recht van God in eigen hand om ongeboren leven te vermoorden. Hoogmoed ten top......satanisch....

Shalom
REAGEER
P
Je zelf rechtvaardigen.
REAGEER
H
Is er iemand die mij kan helpen? Ik begrijp niet goed hoe je met Johannes 3:12 abortus kunt rechtvaardigen.
REAGEER
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify