Martin Koornstra

Nieuws

04 april 2019 door Groot Nieuws Radio

Martin Koornstra haalde in twee weken 1 miljoen euro op voor nieuw gebouw Royal Mission

In slechts twee weken tijd haalde Martin Koornstra met zijn stichting Royal Mission een miljoen euro op voor de aankoop van een nieuw gebouw in Veenendaal. Deze week werd de officiële krabbel gezet, laat Groot Nieuws Radio weten.

Eerder vertelde hij al hoe hij tijdens een reis in Afghanistan plots de stem van God hoorde: “Je moet een gebouw kopen, en Ik zal je de mensen aanwijzen die je gaan helpen.” Eind vorig jaar kwam een pand ter waarde van 1,4 miljoen in Veenendaal in beeld. In slechts twee weken tijd haalde Koornstra een miljoen euro op. Voor de overige vier ton is na 1 januari een lening in gang gezet.

Beluister het volledige gesprek en bekijk onderstaande video:

Reacties

S
Hetzelde heb ik ook bij een ander artikel, over kerkgroei, gezegd: bemoedigend om dit te horen! Hoe vaak horen we niet dat er tekorten zijn, gebouwen niet meer onderhouden kunnen worden, of dat kerkleden tot het uiterste moeten gaan om tot de aanschaf van een nieuw gebouw over te gaan. Redenen te over: kerkverlating, geestelijke strijd, stille armoede, niet uitgesloten: een testperiode. Maar deze getuigenissen wijzen weer op andere principes uit God's woord die ook heel belangrijk zijn zoals leven uit geloof, voorziening, en God's leiding.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify