dokter

Nieuws

02 april 2019 door Patrick Goede

Unicum in wetenschappelijk onderzoek: Gebed speelt rol in wonderbaarlijke genezing patiënt

In een medisch vakblad wordt een casus gedeeld van een wonderbaarlijke genezing waarbij de patiënt door middel van gebed van zijn ziekte verlost is. Het is niet eerder voorgekomen in de medische geschiedenis dat iemand van gastroparese volkomen is genezen. Dat valt te lezen in een artikel van Science Direct.

Science is een website waarop wetenschappelijke artikelen gepubliceerd worden. Het artikel is gepubliceerd door Clarissa Romez, David Zaritzkya en Joshua W.Brown van Global Medical Research Institute, United States en Indiana University, Bloomington IN, United States in het wetenschappelijke tijdschrift Complementary Therapies in Medicine.

Het gaat om een chronische aandoening waarbij de maagwand het voedsel niet goed verwerkt en niet doorsluist naar de darmen. Deze aandoening werd al na een paar weken opgemerkt toen de patiënt nog een baby was. Na verschillende operaties en door middel van sondevoeding wist de patiënt toch een enigzins normaal leven op te bouwen, waarbij hij dus via slangen alleen bepaalde voeding tot zich kon nemen en afvoeren. 

Toen de patiënt de leeftijd van 16 jaar bereikte ging hij met zijn ouders mee naar de genezingsdienst van een evangelist. Daar gaf de spreker zijn getuigenis over hoe hij van zijn maagziekte was genezen. Op dat moment voelde de jongen de kracht van de Heilige Geest door zich heenstromen. Hij had zich al neergelegd bij een leven lang afhankelijk zijn van medische hulp maar werd compleet genezen. Zijn ouders waren van mening dat God alleen wonderen deed in het Oude Testament, dat geloven ze niet langer. 

Wie de patiënt is, is doktersgeheim. Gods genezende kracht is nu echter ook aan de wetenschappelijke wereld geopenbaard.

Reacties

A
Wat is wijsheid.....

Na een deskundige DIAGNOSE.....en veel menselijke therapiën.......HET erkende "ongelovelijk" na totaal genezen verklaard na gelovig gebed.

Shalom
REAGEER
K
Volgens mij zijn we het stadium van de natuurgodsdiensten al sinds de Germanen voorbij.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify