Nieuws

01 april 2019 door Patrick Goede

Biddende man (85) in elkaar geslagen bij abortuskliniek

In San Francisco heeft een 85-jarige man flinke klappen opgelopen. Hij stond met een protestbord voor een abortuskliniek te bidden toen iemand zijn bord probeerde te stelen. Hij stak een stok tussen de spaken van de fiets toen de dief ervandoor dreigde te gaan. Vervolgens werd de man omver geduwd en kreeg hij een flink aantal schoppen terwijl hij op de grond lag, dat meldt Christian Today.

De man die het bord probeerde te stelen had al drie eerdere pogingen ondernomen om protestborden van pro-life activisten te stelen. De protesten zijn onderdeel van de "40 Days for Life" campagne. Shawn Carney, voorzitter van de beweging, liet in een statement weten: "Het idee van San Francisco als een tolerante stad is een grap. Wij geloven dat ieder persoon behandeld moet worden met vriendelijkheid, liefde en respect. Zelfs die mensen waar we het niet mee eens zijn. Dat gezegd hebbende, de laatste maanden zien we een toename van geweld door voorstanders van abortus waarbij ze angst proberen aan te wakkeren bij onze vrijwilligers die zich houden aan de wet."

De abortuskliniek zelf heeft beelden van het voorval maar weigert die vooralsnog naar buiten te brengen. De beelden zijn ook door een omstander gefilmd en op YouTube geplaatst. Dat filmpje vindt u hieronder en een kleine waarschuwing voor het schokeffect hiervan is op zijn plaats.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify