Nieuws

01 april 2019 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor hervormd Enter: ds. W. Geuze

Ds. W. Geuze verhuist binnenkort naar de hervormde gemeente in Enter (foto). De predikant neemt afscheid van zijn gemeente in 's Gravendeel. In Enter was men op zoek naar een gemeentepredikant vanwege het emeritaat en overlijden van ds. W. C. P. Bevelander.

Ook in Poeldijk verwelkomt de hervormde gemeente een nieuwe dominee. Ds. J. W. J. Guis (Waddinxveen) gaat daar aan de slag als gemeentepredikant. De gemeente is vacant omdat ds. A. J. Molenaar vorig jaar vertrok naar Woudrichem. Guis stond in Poeldijk zes jaar lang op de kansel.

Ds. S. A. Doolaard bereidt zich voor op een vertrek uit Krabbendijke. De hervormde predikant aanvaardde een beroep uit Serooskerke. Ds. J. van Belzen nam vorig jaar afscheid van de gemeente op Schouwen-Duiveland.

In Bennekom moet de hervormde gemeente verder zoeken naar een gemeentepredikant. Ds. P. M. van 't Hof heeft bedankt en blijft trouw aan de Oude Kerk in Huizen. Ds. J. van Dijk nam vorig jaar na vijf jaar afscheid van Bennekom (wijk 1). De predikant is sindsdien met emeritaat. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify