Beediging
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 april 2019 door Patrick Goede

Gebed in de naam van Jezus opgevat als 'islamofoob'

De strijd in Amerika tussen Democraten en Republikeinen lijkt zich steeds meer op religieus vlak af te spelen. Stephanie Borowicz bad bij de beëdiging van islamitische afgevaardigde, Movita Johson-Harell, een christelijk gebed waarin ze zich 13 keer direct tot Jezus richtte. Dit tot groot ongenoegen van haar democratische collega's, dat meldt CBN

Het oprechte gebed van het nieuwe parlementslid Borowicz bevatte een oproep om te erkennen dat de VS Jezus vergeten is en berouw moet hebben en om vergeving moet vragen, voegt Israël Today toe. 'Jezus, U bent onze enige hoop,' zei ze, voordat ze president Trump en zijn ondubbelzinnige steun voor Israël bedankte. 'In de naam van Jezus zal elke knie zich buigen en elke tong zal Jezus belijden, dat U Heer bent,' bad ze.

Whip Jordan Harris, democraat van de staat Pennsylvania en zelf christen, vond het vele noemen van de naam van Jezus Christus ongepast. "Ik ben een christen en ik geloof in Jezus Christus. Maar meer dan alles geloof ik in Zijn onderricht over liefde, compassie en met name eenheid," aldus Harris.

Een republikeinse vertegenwoordiger en collega van Borowicz, Daryl Metcalf, neemt het voor haar op: "Ik denk dat ze in de voetsporen is getreden van onze voorvaders die waarschijnlijk eenzelfde gebed gebeden zouden hebben."

Movita Johson-Harells voelde zich niet gerespecteerd. "Het was opzettelijk, en het was gepland." Een islamitische mannelijke vertegenwoordiger las bij de inauguratie tevens een vers uit de Koran voor. Deze werd volgens CBN met applaus ontvangen. Waarschijnlijk niet door de Republikeinen. 

Reacties

H
Een fobie is een ongegronde angst, een angst die niet in verhouding staat tot de dreiging. Denk bijvoorbeeld aan de angst voor de meeste spinnen.Zo beschouwd bestaat islamofobie niet.Islamofobie is een islamitische afkorting voor vrijheid van meningsuiting, seculiere democratie en gezond verstand. Waarom bestaat islamofobie wel en christofobie niet? Omdat je op alle religies kritiek mag hebben, behalve op de islam.
A
satanofobie is voor christenen normaal. Dat goddelozen door afgoderij, en misleiding daar anders over denken is in de wereld elke dag te zien.,Het gebed van Jezus aan het kruis is zo waar..."Vader God vergeef het hen, ze weten niet wat ze doen"

Shalom
H
Abe, satanofobie is onnodig. Jezus heeft de satan overwonnen. We hoeven daarom niet meer bang voor hem te zijn, want hij heeft te wijken als wij hem de deur wijzen.
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.