Bobby Schuller Nederland

Nieuws

29 maart 2019 door Hour of Power

Amerikaanse televisiepredikant Bobby Schuller aangekomen in Nederland

De bekende Amerikaanse televisiepredikant Bobby Schuller is in Nederland aangekomen voor Hour of Power live. De belangstelling voor de avonden in het land is enorm groot. Een maand geleden waren de 4000 beschikbare tickets uitverkocht.

Bobby Schuller geniet in Nederland veel waardering voor zijn preken in Hour of Power. De jonge predikant nam vorig jaar een nieuwe kerk in gebruik in Los Angeles. Vanuit deze kerk worden wereldwijd de diensten uitgezonden, zo ook in Nederland via RTL 5 op zondag van 08:00 tot 10:00 uur en op Family 7.

De grote belangstelling komt voor Hour of Power Nederland niet als verrassing. Wekelijks stemmen bijna 150.000 kijkers af op het programma waarin ook het koor van Hour of Power bekende liederen zingt en Jan van den Bosch een Nederlandse gast of gasten interviewt over hun (geloofs)leven. De bekende zangeres Sarah Grandpre en haar kinderkoor ‘Voices of Hope’ kwamen bijna in de finale van America’s got talent terecht. Op de avonden zal Sarah Grandpre een aantal liederen ten gehore brengen.

Morgenavond begint de tour in Middelburg. Volgende week maandag, dinsdag en woensdag in Leiden, Leeuwarden en Veenendaal. Vervolgens gaat de jonge predikant naar Duitsland voor een aantal ontmoetingen.

Reacties

Rustig, rustig, 't is Lady Gaga niet, hé.
REAGEER
Cip.nl, wát voor nieuwswaarde heeft dit bericht? We hoeven dit echt niet te weten. Opletten voor mensenverheerlijking. Ach, ook protestanten hebben heiligen, denk ik wel eens... :-)
Er zijn nog meer christenen hoor dan protestanten alleen...katholieken bijvoorbeeld en 'onbekeerden'...die luisteren graag naar hem. En dank God geen lady Gaga...dit is 100000x beter dan haar.
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify