Dennis 'Avi' Lipkin

Nieuws

29 maart 2019 door Israël Today

Bijbels Blok wil christenen en Messiaanse Joden in Israëlisch parlement

Tijdens de komende algemene verkiezingen van Israël doet ook de vrijwel onbekende partij Bijbels Blok mee. Hoewel de partij weinig kans maakt om zetels te winnen, is het een belangrijke stap voorwaarts voor de lokale christelijke en Messiaans-Joodse gemeenschappen, meldt Israël Today.

In een verkiezingscommercial zegt oprichter Dennis 'Avi' Lipkin het volgende: 'Na 2000 jaar lopen christenen en Joden naast elkaar door de straten van Jeruzalem. Een nieuwe christelijk-Joodse partij, het Bijbels Blok genaamd, wil zowel Joodse als christelijke burgers vertegenwoordigen, allen die geloven in Gods beloften aan het volk van Israël die in de Bijbel staan.

De partij zal evenveel stem geven aan Joden en christenen. De Joden [in de partij] zullen bestaan uit degenen die religieus, traditioneel en seculier zijn. De christenen [in de partij] zullen uit alle denominaties komen, evenals Messiaanse gelovigen. Ons doel is om een strategische Joods-christelijke alliantie op te richten om op te komen voor alle Joden en christenen wereldwijd.'

De Israëlische parlementsverkiezingen van 2019 vinden plaats op 9 april.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify